Portfolio itemOptyz

    Categories:
  • website
  • visuele identiteit

Over Optyz

Met passie voor graffiti en straatkunst richt Optyz zich op het verzorgen van unieke muurschilderingen, graffiti en streetart voor particulieren, bedrijven, evenementen en instellingen. Naast fysieke muurschilderingen op talloze oppervlakken, biedt Optyz ook een breed scala aan grafische diensten aan voor diverse toepassingen.

De uitdaging

Bij het ontwikkelen van de visuele identiteit van Optyz lag onze focus op het creëren van elementen die eenvoudig maar toch uniek identificeerbaar zijn. Deze elementen vormden tevens de basis voor de portfolio website, waarbij we streefden we naar de ontwikkeling van een strakke, gebruiksvriendelijke en efficiënt gestructureerde pagina's.

Ontworpen Producten

We hebben een visuele identiteit gecreëerd voor Optyz, bestaande uit een logo, visitekaartjes, briefpapier, e-mailhandtekening en merchandise. Daarnaast heeft onze inzet geleid tot een portfolio website met strakke, gebruiksvriendelijke en goed georganiseerde pagina's, aangevuld met inhoud die geoptimaliseerd is voor SEO.

Het Resultaat

Samengevat heeft de creatie van de visuele identiteit en portfolio website Optyz voorzien van herkenbaar karakter en een opvallende online aanwezigheid, wat kan bijgedragen aan een groter bereik naar een breder publiek én nieuwe mogelijkheden.